2 czerwca 2019 roku w Teatrze Polskim-Scena na Łasztowni odbył się Koncert Letni uczniów Studio Taneczno-Musicalowego Fundacji Balet, który był wyjątkowym zwieńczeniem roku szkolnego 2018/2019. Uczniowie zaprezentowali tradycyjne tańce z różnych stron świata, nie zabrakło również polskich tańców narodowych. Dziękujemy małym i większym artystom oraz wszystkim zaangażowanym w realizację tego przedstawienia.

Koncert Letni 2019

W dniach 3 – 5 kwietnia 2019 roku w Teatrze Polskim-Scena na Łasztowni w Szczecinie odbył się XII Międzynarodowy Konkurs Baletowy Złote Pointy 2019, a XVIII edycja Ogólnopolskiego Konkursu o tytuł Najlepszy Absolwent Szkół Baletowych w Polsce 2019 oraz Finałowa Gala Gwiazd Baletu.

W sobotni wieczór 8 grudnia 2018 roku w Teatrze Polskim-Scena na Łasztowni odbył się Koncert Gwiazdkowy uczniów Studio Taneczno-Musicalowego Fundacji Balet. Dziękujemy naszym artystom oraz wszystkim zaangażowanym w realizację tego wspaniałego przedstawienia.

Zapraszamy do obejrzenia relacji z Koncertu, przygotowanej przez naszego patrona medialnego - Kurier Szczeciński:

Fundacja Balet zaprasza wszystkich chętnych na zajęcia baletowe!

W dniach 18 – 20 kwietnia 2018 roku w Teatrze Polskim-Scena na Łasztowni w Szczecinie odbył się XI Międzynarodowy Konkurs Baletowy "Złote Pointy 2018", a XVII edycja Ogólnopolskiego Konkursu o tytuł "Najlepszy Absolwent Szkół Baletowych w Polsce 2018" oraz Finałowa Gala Gwiazd Baletu.

22 października 2017 roku w Sali Koncertowej w Szczecinie odbędzie się premiera bajki Królewna Śnieżka i siedmiu krasnoludków w wykonaniu uczniów Studio Taneczno-Musicalowego Fundacji Balet. Jest to nowy spektakl, który Studio przygotowuje z okazji swojego X-lecia istnienia.

W dniach 26 – 28 kwietnia 2017 roku w Teatrze Polskim w Szczecinie odbył się X Międzynarodowy Konkurs Baletowy "Złote Pointy 2017", a XVI edycja Ogólnopolskiego Konkursu o tytuł "Najlepszy Absolwent Szkół Baletowych w Polsce 2017".

zlote pointy 2019 plakat 1                plakat sniezka mal2 900            Bajkowe wspomnienia 800