sound by Jbgmusic

19 grudnia 2016r. w Teatrze Polskim w Szczecinie odbędzie się Koncert Zimowy uczniów Studio Taneczno-Musicalowego Fundacji Balet pt. "gdy za oknem pada śnieg..."

UWAGA!!! Ruszają zajęcia tańca klasycznego dla dorosłych od zera!

TRWAJĄ ZAPISY DO STUDIA TANECZNO-MUSICALOWEGO NA NOWY ROK SZKOLNY 2016/2017

19 i 20 czerwca w Sali Koncertowej (byłej Hali Opery) w Szczecinie odbędzie się spektakl Fundacji Balet pt. Bajkowe Wspomnienia. Jest to planowany Koncert Letni uczniów Studio Taneczno-Musicalowego. 170 uczniów Fundacji Balet przedstawi opowieść o Kocie w Butach, który wędruje poprzez znane i lubiane bajki, tj.: Calineczka, Czerwony Kapturek, Śpiąca Królewna, Królewna Śnieżka oraz Brzydkie Kaczątko.

20 i 21 grudnia 2015 roku w hali Opery na Zamku w Szczecinie odbędzie się spektakl dla dzieci pt. "Opowieść Wigilijna".
Będzie to Koncert Zimowy uczniów Studio Taneczno-Musicalowego Fundacji Balet.

Wstępny plan zajęć na rok szkolny 2015/2016 w Studio Taneczno-Musicalowym Fundacji Balet

TRWAJĄ ZAPISY DO STUDIA TANECZNO-MUSICALOWEGO NA NOWY ROK SZKOLNY 2015/2016

21 i 22 czerwca w Hali Opery na Zamku odbył się Koncert Letni uczniów Studia Taneczno-Musicalowego Fundacji Balet – spektakl Bajkowe Wspomnienia.

Już 21 i 22 czerwca w Hali Opery na Zamku w Szczecinie odbędzie się nowy spektakl Fundacji Balet pt. Bajkowe Wspomnienia, w którym będziemy mogli przenieść się w świat ulubionych dziecięcych bajek. 170 uczniów Fundacji Balet przedstawi opowieść o Kocie w Butach, który wędruje poprzez inne bajki, tj: Calineczka, Czerwony Kapturek, Śpiąca Królewna, Królewna Śnieżka oraz Brzydkie Kaczątko.

Zapraszamy wszystkich chętnych na zajęcia tańca klasycznego do naszego Studia.

Podaruj bliskiej osobie wyjątkowy prezent - karnet podarunkowy na dowolną ilość zajęć tańca klasycznego w naszym Studio!

Spektakl baletowo- wokalno-teatralny “JAŚ i MAŁGOSIA”  w wykonaniu uczniów Studia Taneczno – Musicalowego Fundacji Balet z gościnnym udziałem aktorów Matyldy i Mateusza Damięckich i Jacka Knapa

17. 06. 2013r. o godz. 17.00 odbędzie się pierwszy organizowany przez Fundację Balet dziecięcy musical '"Kocie Opowieści". Udział wezmą wszyscy uczniowe Studio Taneczno-Musicalowego!

Bilety na wydarzenie można nabywać w Colosseum od dnia 13.05. 2013 w godz. 16.00-18.30.